top
header

Odin Development Compass

Het Odin Development Compass (ODC) is gebaseerd op het gedachtegoed van analytisch psychotherapeut dr. Carl Gustav Jung (1875-1961). Deze meting voor volwassenen geeft zicht op wat je weet (cognitie) en waar je onbewuste voorkeuren (associatie) liggen.

 

De ODC-meting biedt als het ware een kompas, een richting waar je naartoe kan ontwikkelen om dichtbij je natuurlijk talent te blijven. Het geeft zicht op je onbewuste drijfveren, je aangeleerd gedrag en is een voorspeller van je gedrag onder (grote) stress. Je aangeleerde gedrag ben je ooit gaan inzetten omdat dit je geholpen heeft, maar mogelijk zorgt het op dit moment (onbewust) voor een energielek, ‘lastige’ gedragingen of andere klachten.

Het ODC zorgt bovendien voor een beweging van binnenuit zodat die uit kracht gemaakt wordt, natuurlijke richting heeft en duurzaam is in effect. Op deze manier is een ODC ook van toegevoegde waarde bij (de start van) een proces binnen Haptotherapie.

 De ODC-meting kan ook van waarde zijn wanneer er vragen zijn binnen een relatie. Doordat het zicht geeft op beider natuurlijk, potentieel en aangeleerd gedrag, kun je interactiepatronen beter gaan begrijpen. Dit geldt ook voor de interactie met je kinderen. Als zij het Saga Compass hebben gedaan, geeft de combinatie van beide metingen inzicht in jullie interactie.

Meer informatie over de meting is te vinden op   www.odincompany.com.

footer