Contact

Haptonomie gaat veel over beleven en ervaren. Dit geld ook voor het contact tussen cliƫnt en therapeut, dit mag vooral goed voelen.
Mijn voorkeur heeft het afspreken van een geschikt moment om elkaar te ontmoeten. Tijdens die afspraak is het al wel te voelen of het met mij klikt en of mijn manier van werken iets voor je is.

Na het volgende gesprek komen we samen tot een voorlopige formulering van je hulpvraag.
Het aantal afspraken is afhankelijk van de vraag en het proces. De sessies duren 45-60 minuten.

Er is voor haptotherapie, zowel als voor haptonomische begeleiding rondom geboorte als rondom sterven, geen verwijzing van een huisarts nodig.
In geval van mobiliteitsproblemen die samenhangen met ernstige gezondheidsklachten of (verstandelijke) beperking kan begeleiding aan huis plaatsvinden.

Een ODC meting (18+) en het Saga Compass (14jr-18/19jr) kunnen op elk moment worden aangevraagd. Het Saga Compass is zeker ook interessant voor werknemers met jonge stagiaires/leerlingen.

Voor nadere informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met me opnemen.

Vrij in Verbinding

Telefoon: 06-266 75 123
Mail: info@lilianschipperen.nl

Postadres:
Dorpsstraat 13
6587 AV Middelaar

 

Bezoekadres

Zwerfkei 3

6581 HN Malden

Twee minuten lopen vanaf bushalte Groesbeekseweg, lijn 83.

Parkeren achter het gebouw. Aanbellen aan de deur aan de straatkant bij Jacobs, van Heerde en Schipperen

Malden is goed te bereiken voor mensen uit de gemeente Heumen, Nijmegen, Groesbeek in de gemeente Berg en Dal, en voor mensen uit de gemeenten Wychen, Grave, Mill en Sint Hubert, Landerd, Uden en Boekel. Evenals voor mensen uit de gemeenten Gennep en Bergen. Door de ligging vlak bij de A73, ook voor de gemeenten Boxmeer, Sint Anthonis, Venray, Venlo en Horst aan de Maas.