Contact

Haptonomie gaat veel over beleven en ervaren. Dit geld ook voor het contact tussen cliënt en therapeut, dit mag vooral goed voelen.
Mijn voorkeur heeft het afspreken van een geschikt moment om elkaar te ontmoeten. Tijdens die afspraak is het al wel te voelen of het met mij klikt en of mijn manier van werken iets voor je is.

Na het volgende gesprek komen we samen tot een voorlopige formulering van je hulpvraag.
Het aantal afspraken is afhankelijk van de vraag en het proces. De sessies duren 45-60 minuten.

Er is voor haptotherapie, zowel als voor haptonomische begeleiding rondom geboorte als rondom sterven, geen verwijzing van een huisarts nodig.
In geval van mobiliteitsproblemen die samenhangen met ernstige gezondheidsklachten of (verstandelijke) beperking kan begeleiding aan huis plaatsvinden.

Een ODC meting (18+) en het Saga Compass (14jr-18/19jr) kunnen op elk moment worden aangevraagd. Het Saga Compass is zeker ook interessant voor werknemers met jonge stagiaires/leerlingen.

Voor nadere informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met me opnemen.

Vrij in Verbinding

Telefoon: 06-266 75 123
Mail: info@lilianschipperen.nl

Postadres:
Dorpsstraat 13
6587 AV Middelaar

 

Bezoekadressen

Praktijk Middelaar

In de pastorie naast de kerk
Dorpsstraat 49
6587 AV Middelaar

Op maandag en donderdag.

Praktijk Cuijk

Woonzorgcomplex Hof van Cuijk
Hof van Cuijk 1
5431 EZ Cuijk

Op woensdag in de gedeelde praktijk met Mariette Bogaers, op vijf minuten loopafstand vanaf het NS station Cuijk. www.haptotherapiecuijk.nl

De gemeente Mook en Middelaar en de gemeente Cuijk zijn goed te bereiken voor mensen uit Nijmegen, Malden in de gemeente Heumen, Groesbeek in de gemeente Berg en Dal, Milsbeek in de gemeente Gennep en de gemeenten Bergen, Boxmeer, Grave en  Mill en Sint Hubert, Landerd, Uden en Boekel. En door de ligging vlak bij de A73, ook voor de gemeenten Sint Anthonis, Venray en Horst aan de Maas.

Stichting Caldarium      

Voor verwerking en versterking bij kanker. Caldarium wil een warm bad zijn voor de mensen die te maken hebben (gehad) met kanker en nemen daarbij ook verwanten mee. In 2015 heb ik me als haptotherapeute bij de stichting aangesloten. Voor meer informatie, zie www.stichtingcaldarium.nl.

PsyExperts           

Tevens heb ik een samenwerkingsverband met PsyExperts. Voor meer informatie kun je kijken op www.psyexperts.nl en www.lijfenpsyche.nl.

ONGZ         

Sinds 2019 ben ik aangesloten bij het Oncologisch Netwerk Gelderland Zuid, Regio Malden e.o. van waaruit ondersteuning wordt geboden voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Vanuit Vrij in Verbinding kan die ondersteuning er zijn in de vorm van haptotherapie of haptonomische begeleiding en een ODC meting met een terugkoppelgesprek. Een combinatie van haptonomie en ODC is natuurlijk ook mogelijk,net als het doen van een familie-opstelling.  Meer informatie over het ONGZ kun je vinden op www.ongz.nl.